2009. január 6., kedd

Reggelizz úgy, mint egy király !







Egészséges reggeli

A reggeli igen jó befektetés, ami az egészségünket illeti . Az Amerikai Dietetikusok Szövetsége szerint azok, akik reggeliznek, ritkábban híznak el, illetve fogyókúrájuk tartósabb eredményt hoz.
Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a reggeli milyen fontos ahhoz, hogy fittek legyünk a napi kihívások kezeléséhez,
legyen az munka, vagy iskola. Fontos az egészséges táplálkozás, de legalább annyira fontos az is , hogy rendszeresen táplálkozzunk. A rendszeres táplálkozásból nem hiányozhat egy tápláló reggeli.

Bár táplálkozási szokásaink már sokat változtak az egészséges táplálkozás irányában az elmúlt években, sajnos még mindig sokan
kihagyják a reggelit, vagy nem megfelelő reggelit fogyasztanak. Pedig rengeteg nyomós érv szól az egészséges reggeli mellett, amely a felnőttek, de a növésben, fejlődésben lévő gyerekek számára is nagyon fontos.

Az egészséges reggeli segít abban hogy:

-fizikailag fittnek érezzük magunkat:elegendő energiát kap a szervezetünk, és reggeli nélkül az anyagcsere sem indul be
szellemileg is fittek legyünk:
- az egészséges reggeli növeli a vércukor szintet, ezáltal jobban tudunk koncentrálni, tanulni
vigyázzunk vonalainkra:
-garantáltan nem tőr ránk ellenállhatatlan édesség iránti vágy, ha megfelelő reggelit eszünk
stressztűrő képességünket növeljük:
-B vitamin tartalmú szénhidrátok segítenek abban , hogy ellenállóbbak legyünk a stresszel szemben.

Az egészséges reggeli három lépésbe:

Instant Tea-koncentrátum, anyagcserefokozó és frissítő hatással.

A tea az az ital, amelyből az emberek a víz után a legtöbbet fogyasztanak. Frissítő hatása egyrészt aromaanyagainak, másrészt annak is köszönhető, hogy ha szertartásként, nyugodt körülmények között fogyasztjuk, akkor a tea, illetve annak illata, aromája visszaadja életkedvünket és energiánkat. A Herbalife instant tea, öt különleges gyógynövény keveréke.

A zöld tea polifenol tartalma kitűnő antioxidáns, segít megelőzni számos betegség kialakulását, gátolja a szervezetben a rákkeltő anyagok keletkezését.
A Herbalife Instant teakeverék zöld és fekete tea levelet tartalmaz, valamint különleges illatot, aromát adó gyógynövényeket: mályvát, kardamont és hibiszkuszt.
A keverék koffein tartalma csökkenti a fáradságérzetet, természetes serkentő hatású.
A hibiszkuszkivonat kellemes, savanykás ízt ad, C vitamint tartalmaz, valamint segíti a bélműködést és enyhén vízhajtó.
A mályvakivonat köhögéscsillapító, nyálkaoldó hatású.

Négyféle ízesítéssel készül: eredeti natúr, citrom, őszibarack, málna.
A természet itala az egészséges bélműködéshez.

A Herbalife Aloe ital az Aloe Vera valamennyi egészségjavító tápanyagát tartalmazza.

Ez a frissítő hatású, kristálytiszta ital megnyugtatja az emésztőrendszert és hozzájárul a szervezet természetes öntisztító tevékenységéhez.
Aloe Vera gyógynövényből készült, fontos enzimeket, aminosavakat és vitaminokat tartalmaz.

Az Aloe MAX koncentrátum 100% -ban tiszta Aloe Vera zseléből készül. Aloe Vera tartalma nemcsak eléri, de meg is haladja az IASC (Nemzetközi Aloe Tudományos Testület) magas követelményeit. Nem tartalmaz mesterséges szinezőanyagokat, édesítőszereket vagy ízesítőket.
Az Aloe MAX napközben bármikor önmagában, vagy az étkezések mellett fogyasztható.
Egyáltalán nem tartalmaz Aloint, az Aloe Vera növényben található keserű anyagot. Élvezze frissítő és üdítő hatását, fogyassza rendszeresen!

Az optimális táplálkozás alapját képező F1 Italpor, a kereskedelemben jelenleg kapható - a legegészségesebb, növényi eredetű - legjobb minőségű szójafehérjéből készített élelmiszer.

Az állandó inzulinszintet biztosító szénhidrátok és az úgynevezett "jó zsírok" mellett, a nélkülözhetetlen vitaminokat (A, C, E) és nyomelemeket is tartalmazza, könnyen felszívódó formában. A szervezetünk számára szükséges aminósavak tökéletes keverékeként, ideális sejttáplálék.
Tudományos kutatási eredmények alapján kifejlesztett élelmiszer, amely egyszerre szolgálja a kiegyensúlyozott egészséges táplálkozás¬t és biztonságos alapot teremt a testsúlykontrollhoz.

Természetes összetevőkből készül. Fehérjék, szénhidrátok, zsírok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és gyógynövények különlegesen kialakított keveréke.
Telítettség és jóllakottság érzését keltve növeli a vitalitást.

Érdeklődni:


Tel: 20 9 114368
skype: pintye.miklos1

http://www.honor.hu/pintye

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése